افتتاح سه مرکز تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام
همزمان با هفته پژوهش و فناوری در جلسه ای بصورت مجازی با حضور دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکترعبداله محمدی مدیرکل پژوهشکده ها و مراکز تحقیقاتی سه مرکز تحقیقاتی مطالعات علوم قرآن و حدیث با الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی، مرکز تحقیقاتی آب و محیط زیست و مرکز تحقیقاتی آینده پژوهی در علم و فناوری افتتاح گردید.
در این نشستمجازی دکتر عبداله محمدی گزارشی از روند تاسیس و نظارت بر مراکز تحقیقاتی در واحد های دانشگاه آزاد اسلامی ارائه نمودند.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام نیزسپس آقای دکتر محمد میرزائی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و مهندس محمدحسین صالحی رئیس مرکز خدمات آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام نیز در خصوص اهم برنامه های این مراکز و ظرفیت ها، پتانسیل ها و توانمندیهای استان ایلام توضیحاتی را ارائه دادند.
در ادامه دکتر روح الله دهقانی فیروزآبادی به بیان نقش و اهمیت مراکز تحقیقاتی در واحد ها و مراکز پرداخته و خواستار چرخه محصول محور در این مراکز تحقیقاتی گردید.
گفتنی است دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام تاکنون فاقد مراکز تحقیقاتی بوده که با تلاش ها و پیگیری های دکتر میرزائی حیدری ریاست دانشگاه و دکتر علی نوری معاون پژوهش و فناوری و همکاری خوب اعضای هیئت علمی در نیمه دوم سال جاری موفق به کسب مجوز سه مرکز تحقیقاتی و دو هسته پژوهشی ادبیات، روانشناسی و تربیت دینی کودکان و نوجوانان و هسته پژوهشی اربعین پژوهی و گردشگری مذهبی گردید.
دکتر سجاد توکلی ریاست مرکز تحقیقاتی آب و محیط زیست، دکتر علی قمری ریاست مرکز تحقیقاتی آینده پژوهی در علم و فناوری و سرکار خانم دکتر اختر سلطانی ریاست مرکز تحقیقاتی مطالعات علوم قرآن و حدیث با رویکرد الگوی پیشرفت اسلامی ایرانی را برعهده دارند.